►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Как да накараме таткото да е съпричастен към отглеждането на детето

Здравейте, Дъщеря ми е на 1 година и 9 месеца. В момента тя в провинцията при бабите (от два месеца), защото ние с мъжа ми работим в София. През две седмици се прибираме, за да се видим с детето си.


Как да накараме таткото да е съпричастен към отглеждането на детето Здравейте,
Дъщеря ми е на 1 година и 9 месеца. В момента тя в провинцията при бабите (от два месеца), защото ние с мъжа ми работим в София. През две седмици се прибираме, за да се видим с детето си. Основно грижите са поети от свекърва ми, само събота и неделя, когато не се прибираме е при моята майка, която вечерите след работа я взима за разходка и вечеря. След това тя си се прибира при свекърва ми.
При бабите тя се чувства добре , храни се нормално, спи нормално и разбира се разходки не й липсват.  Всяка вечер се виждаме по скайп и тя като ни види много се радва. Голямото ми притеснение е, че тя много обича баща си, но той когато са там неговите родители се срамува да показва хубавите си емоции. Не й казва нищо, но очите му са пълни със сълзи, защото просто и на него много му липсва. Това го разбирам!
Не мога да разбера, защо не иска да й покаже обичта и любовта си към нея, а тя толкова да му се радва, дори когато не е пред скайп, тя го търси.
Как мога да го накарам да се отпусне и да се забавляват заедно? Това, че сме далече ли, но аз мога да кажа, че дори когато си бяхме заедно, до преди 2 месеца, той пак се притесняваше.
Благодаря ви предварително!
 

           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни