►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Революционни нови продукти на WELEDA

Революционни нови продукти на WELEDA от началото на април 2012 – лосиони за тяло. Като най-старата марка органични продукти, иновациите не са основна цел за Веледа и залагат по-скоро на класически и изпитани продукти. Нови продукти в портфолиото се появяват веднъж на няколко години, но за сметка на това те са изпитани и с качество, което да позволи просъществуването им на пазара дълго време. Лосионите за тяло на Веледа са чудесен вариант за хидратация, подхранване и възстановяване на кожата през по-топлите месеци от годината (алтернатива на маслата за тяло, която е с по-лека текстура). Ароматите и основните им съставки са класическите цитрус, облепиха и нар, но този път Веледа „прескача“ в 21-ви век и с опаковките – лосионите за тяло не са в типичните за марката стъклени шишета, а в съвсем новите и модерни пластмасови, разбира се, изцяло рециклиращи се, обезвъздушени опаковки с диспенсер.


Революционни нови продукти на WELEDA

НОВО!!!

ЛОСИОНИ ЗА ТЯЛО WELEDA

Хидратиращ лосион за тяло с цитрус WELEDA: естествен източник на енергия

Новият Хидратиращ лосион за тяло с аромат на цитрус зарежда кожата с охлаждаща свежест. Ценната комбинация от органични съставки, като алое вера, кокосово и сусамово масло хидратира кожата и поддържа нейната еластичност. Благодарение на охлаждащия ефект, продуктът е изключително подходяща грижа за кожата след излагане на слънце. Плодовото ухание на озарени от слънцето лимони стимулира духа и тялото, зареждайки ги с енергия. Съставки: Сусамово масло, кокосово масло, лимоново масло, глицерин, сок от алое-вера, зехтин, масло от шеа, 200 мл.

Подхранващ лосион за тяло с облепиха WELEDA: интензивна подхранваща грижа

Новият Лосион за тяло с облепиха Weleda подхранва, възстановява и успокоява кожата. Съдържа изключително полезни мастни киселини, които имат видимо и дълготрайно възстановяващо действие върху сухата кожа. Формулата на продукта съдържа мултивитаминното масло от облепиха, екстракт от слез и масло от шеа, които защитават кожата от дехидратация и активират регулиращите я процеси. Свежият, плодов аромат стимулира сетивата. Действието на облепихата върху кожата активира жизнените сили на организма. Плодовете й са символ на светлината и живота. Благодарение на свойството си да абсорбира слънчевата енергия и да я превръща в жизненоважни витамини и мастни киселини, облепихата е източник на жизнена енергия за всеки от нас. Съставки: Масло от облепиха, сусамово масло, алкохол, масло от шеа, глицерин, , масло от семена на макадамия, екстракт от слез, 200 мл.

Възстановяващ лосион за тяло с нар WELEDA: грижа за кожата и вдъхновение за сетивата

Новият възстановяващ лосион за тяло с нар не само подхранва кожата благодарение на безценните си натурални съставки, но и вдъхновява сетивата с ароматите на етерични масла. Органичните масло от семена на нар, маслото от кайсиеви ядки и маслото от шеа предлагат нежна грижа, изключително подходяща за нуждите на кожата. Те стимулират регенерацията на клетките и защитават кожата от неблагоприятните влияния на околната среда. Доказана ефикасност: в рамките на две до четири седмици обновява клетките и намалява действието на свободните радикали. Сияен резултат: стегната, хидратирана и кадифено-гладка кожа. Изкусителният женствен аромат стимулира сетивата и придава завършеност на преживяването. Съставки: Масло от нар, масло от кайсиеви ядки, масло от шеа, сусамово масло, слънчогледово масло, зехтин, глицерин, екстракт от просо, 200 мл.

НЕИЗПОЛЗВАНА ДОСЕГА ТЕХНОЛОГИЯ НА ОПАКОВАНЕ!

Новите лосиони за тяло на Weleda са в пластмасови опаковки от 200 мл с диспенсер. Специалните опаковки не допускат навлизането на въздух до продукта, тъй като представляват „торбичка в бутилка“. Торбичката е произведена от изключително тънък материал, съдържащ бариерен слой, който да защитава от окисление чувствителните формули на лосионите. Изпомпването на продукта става чрез система без въздух, която осигурява цялостно използване на продукта и напълно предпазва продукта от външно замърсяване. При натиск на помпата, торбичката се свива по малко и по този начин постепенно се изпразва напълно. Всички пластмасови компоненти на опаковката са изцяло рециклиращи се. УПОТРЕБА Тъй като опаковката с диспенсер е без въздух, преди първата употреба обърнете бутилката с горната част надолу и разтърсете няколко пъти. Лосионът се нанася на цялото тяло сутрин и/или вечер чрез изглаждащи движения в посока от крайниците към сърцето. За максимален ефект направете кратък масаж на тялото с потупващи движения преди да нанесете лосиона, тъй като това „събужда“ циркулацията, дишането и метаболизма и стимулира енергийните канали.


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни