►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

EFFACLAR DUO `+`

НОВА ПОДСИЛЕНА ФОРМУЛА EFFACLAR DUO `+` НАМАЛЯВА ТЕЖКИТЕ НЕСЪВЪРШЕНСТВА. КОРИГИРА И ПРЕДПАЗВА ОТ ПОЯВА НА БЕЛЕЗИ.


EFFACLAR DUO `+`

НОВА ПОДСИЛЕНА ФОРМУЛА EFFACLAR DUO `+` НАМАЛЯВА ТЕЖКИТЕ НЕСЪВЪРШЕНСТВА. КОРИГИРА И ПРЕДПАЗВА ОТ ПОЯВА НА БЕЛЕЗИ*.

*Остатъчни промени при акнеичен проблем, най-често промяна в цвета на кожата (поствъзпалителни лезии - червени и кафява петънца).

Безпрецедентна история на успех: над 3 продукта се продават всяка минута по целия свят! Важен технологичен пробив благодарение на най-задълбочените дерматологични експертизи.

С пускането си на пазара през 2009 г. EFFACLAR DUO отбеляза повратна точка в грижата за акнеичната кожа. Комбинирайки ефикасност и отлична поносимост, този продукт черпи директно от експертизата EFFACLAR – водеща гама продукти за мазна и чувствителна кожа с несъвършенства в европейските аптеки**.

*Източник: DIM sell in monde – volume – tce 2013.

**Източник: IMS YTD 12/2012 volume Europe 8

Тайната на EFFACLAR?

Цялостна ефикасност само в един продукт. Формула, комбинираща подходящите и научно изпитани дерматологични активни съставки, които въздействат на всеки етап от цикъла на несъвършенствата. Коригира тежките несъвършенства и отпушва порите: доказана ефикасност в клинични проучвания! Значими резултати след 4 седмици.

"Това е продуктът, който спаси кожата ми!" "След антиакнеичната терапия, този продукт наистина ми помогна да поддържам кожата си чиста и здрава."

Дерматолозите са категорични: в този продукт специалистите разпознават кулминацията на задълбочено изследване на механизмите, които се крият зад несъвършенствата на кожата, и ефекта им върху ежедневието на пациентите. Само с един продукт се постига цялостен ефект върху различните типове несъвършенства - ретенционни, възпалителни или от смесен тип, което опростява терапията и позволява постигане на още по-добри резултати – особено сред тийнейджърите.

Още с появата си през 2009 г. EFFACLAR DUO заема челна позиция сред продуктите, допълващи стандартните терапевтични процедури. През 2014 г. LA ROCHE-POSAY прави още един пробив в разбирането за последствията от несъвършенствата на кожата.

АКНЕТО Е РИСК, ОСОБЕНО АКО КОЖАТА ОСТАНЕ БЕЛЯЗАНА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! АКНЕТО Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ПЪПКИ И ЗАПУШЕНИ ПОРИ…КОЖАТА Е ИЗЛОЖЕНА НА РИСК ОТ ПОЯВА НА УПОРИТИ БЕЛЕЗИ! НЕСЪВЪРШЕНСТВАТА СЛЕДВАТ ОПРЕДЕЛЕН ЖИЗНЕН ЦИКЪЛ, КОЙТО ПОНЯКОГА ЗАВЪРШВА С ПОЯВА НА БЕЛЕЗИ!

Белези от акне: също толкова важен мотив за консултация, както и самото акне. Въпреки че акнето обикновено се счита за краткотрайно състояние, то всъщност може да има значими последствия. Ако не се лекуват достатъчно рано, акнеичните белези могат да станат повод за тревожност, ниска самооценка и чувство на неудовлетвореност, което дава отрицателен ефект върху ежедневието на пациентите. Проблем от световен мащаб, тъй като белезите могат да засегнат абсолютно всеки, независимо от цвета на кожата му. Върху светла до много светла кожа акнето образува червени, т.нар. еритематозни петна, които понякога изчезват до 3 седмици. Но понякога и до 3 години или дори след по-дълъг период в най-тежките случаи. Каква е причината? Възпаление, причинено от увреждане и реваскуларизация на новообразуваните тъкани. По-тъмната кожа, с по-усилена синтеза на меланин, е изложена на най-висок риск от поява на акнеични белези. В такива случаи често се образуват тъмни петна, познати като поствъзпалителни хиперпигментации. Възможно е да останат в продължение на няколко години или дори никога да не изчезнат.

`+` За по-голяма ефикасност и по-добро качество на живот Несъвършенствата са проследени на всеки етап от жизнения им цикъл Effaclar duo `+` ЦЯЛОСТНА ГРИЖА, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА КОЖА, ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ АКНЕ. Намалява тежките несъвършенства. Коригира и предотвратява появата на белези – поствъзапалителни червени и кафяви петънца по кожата.

В ОСНОВАТА НА ИНОВАТИВНАТА ФОРМУЛА Е PROCERAD™: МНОГОСПЕКТЪРНА, ОРИГИНАЛНА АКТИВНА СЪСТАВКА Procerad™ е патентован серамид с вече доказана впечатляваща ефикасност за възстановяване на защитната бариера и целостта на кожата. Сега се разкрива и неговия потенциал за коригиране на несъвършенствата и предотвратяване на белезите, които те могат да оставят.

PROCERAD™ УВЕЛИЧАВА ПОЛЗИТЕ ОТ ПРОДУКТА Procerad™ се присъединява към комбинацията от активни съставки от оригиналната формула – с вече доказано действие за отпушване на порите и коригиране на двата типа лезии – възпалителни и ретенционни.

  • > Ниацинамид - ефективна противовъзпалителна съставка за интензивно успокояване на кожата;
  • > Пироктон оламин - за борба с бактериалната пролиферация;
  • > LHA (липохидрокси киселина) и салицилова киселина за комбинирано кератолитично действие;
  • > Линолова киселина с целенасочено действие - за регулиране на кератиноцитите и по-специално за активно въздействие върху фоликула

С нови доказателства за ефикасност: След 24 часа: дори тежките несъвършенства са видимо по-малко зачервени*. След 8 дни: тежките несъвършенства са намалели*. След 4 седмици: порите са отпушени, кожата е с изгладена текстура, зоните с лъскавини и омазняване изглеждат по-добре регулирани**. Тестван върху над 7500 пациента с различЕН цвЯт на кожата*** *Козметоклинично проучване в Украйна – 38 жени с акнеична кожа **Козметоклинично проучване – 51 жени на възраст 18-40 г. с минимум 5 възпалителни лезии по лицето ***Проучване в ежедневната практика на дерматолозите – 2 месеца нанасяне; 6 фототипа (по класификацията на Фицпатрик).

ВЪВ ФОРМУЛАТА НА EFFACLAR DUO `+`, PROCERAD™ предотвратява образуването на червени и кафяви петна Procerad™ е изключително ефективна съставка за предотвратяване образуването на поствъзпалителни петна. Благодарение на успокояващите свойства, които притежава, Procerad™ намалява възпалението, причинено от бактериите. По този начин се ускорява нормализирането на състоянието на кожата само в рамките на 1 ден*. Но също така тази съставка демонстрира и реална способност за действие против поствъзпалителните хиперпигментации, като така предлага уникално ефективно коригиращо действие както върху червените, така и върху кафявите петна. Чрез едновременното въздействие върху фазите на възпаление и меланогенеза (където меланоцитите са хиперстимулирани и има риск от свръхпроизводство на меланин), Procerad™ има двустранно проактивно действие върху формирането на пигментациите.

ВЪЗПАЛЕНИЕ ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ПЕТНА МЕЛАНОГЕНЕЗА ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ ПИГМЕНТАЦИИ За 1ви път с EFFACLAR DUO `+` петната са елиминирани в дълбочина още от началния момент на формирането им, което прави продукта революционен в грижата за акнеична кожа. Целта е да се предотврати тяхното образуване, още преди да достигнат до повърхността на кожата - и преди всичко да не им се оставя никакво време за развитие. Освежаваща крем-ГЕЛ текстура, напълно подходяща ДОРИ И ЗА най-чувствителната КОЖА, ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ акне Изстискването на пъпките повишава риска от поява на белези. Дерматолозите активно съветват пациентите си да не пипат пъпките. Изстискването им само ще влоши състоянието. Колкото по-дълбоко е раздразнението, толкова по-трудно е за организма да поправи увреждането и толкова по-вероятно е да остане белег върху кожата. Некомедоногенен Хипоалергенен Тестван за никел-поносимост (формула за минимизиране риска при потребители с алергия към никел) Акнеичната кожа се характеризира със специфична чувствителност. Текстурата на EFFACLAR DUO `+` дава мигновена наслада при нанасяне. Едновременно плътна и разтапяща се в кожата, тя попива бързо, без нужда от втриване (това може да обостри възпалението). Не е мазна, не лепне и има дълготраен матиращ завършек. Представлява отлична основа за грим. Кожата е хидратирана в продължение на 24 часа. Текстурата е тествана и одобрена от лоялни потребители на EFFACLAR DUO*: 98% от потребителите оценяват текстурата като комфортна при нанасяне 95% от потребителите заявяват, че кожата им е добре хидратирана след нанасяне 97% оценяват поносимостта като много добра

Начин на употреба: Нанасяйте върху цялото лице сутрин или вечер, след почистване с EFFACLAR ПОЧИСТВАЩ ИЗМИВАЩ ГЕЛ. Важно е кожата да е добре подсушена. EFFACLAR: ЦЯЛОСТНА ГАМА ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНАТА И ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ АКНЕ КОЖА За да се гарантира оптимална ефикасност и поносимост, всички продукти от серията EFFACLAR спазват стриктна формулировка и са тествани при строги условия върху пациенти с акнеична кожа. С ТЕРМАЛНА ВОДА LA ROCHE-POSAY ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ДЕРМАТОЛОГИЧНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ ЕФИКАСНОСТ И ПОНОСИМОСТ, ТЕСТВАНИ ВЪРХУ АКНЕИЧНА КОЖА ХИПОАЛЕРГЕНЕН НЕКОМЕДОНОГЕНЕН БЕЗ ПАРАБЕНИ НОВО EFFACLAR DUO `+` КОРИГИРАЩА ГРИЖА ЗА ОТПУШВАНЕ НА ПОРИТЕ ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА, ПРОТИВ БЕЛЕЗИ – поствъзпалителни червени и кафяви петънца Туба 40ml Намалява тежките несъвършенства, Отпушва порите, Коригира и предпазва от поява на белези. NEW ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ Изборът е според предпочитаният начин на почистване на лицето – с или без изплакване. Продуктите съчетават добър почистващ ефект с максимална щадяща грижа за чувствителната кожа, благодарение на ограничен брой почистващи агенти в оптимална концентрация. EFFACLAR ПОЧИСТВАЩ ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА МАЗНА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 200 ml и 400 ml (400 ml е лимитирана серия, не се предлага през цялата година) EFFACLAR ПОЧИСТВАЩА МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА МАЗНА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 200 ml и 400 ml (400 ml е лимитирана серия, не се предлага през цялата година)


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни