►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Моето животинско семейство

Децата обичат да учат и се учат да обичат с телевизионната поредица на JimJam „Моето животинско семейство“! Новата телевизионна поредицастартира на 7 май по JimJam.


Моето животинско семейство

Телевизионният канал за деца до предучилищна възраст JimJam кани малчуганите да изследват животинското царство с „Моето животинско семейство“. Всеки епизод потапя зрителите в един ден от живота на различен вид животни, представен от гледната точка на бебето в стадото. Използвайки реални кадри от природата, поредицата споделя как група животни растат, ловуват, спят и играят. Сред тях са лъвове, тигри, делфини, шимпанзета, жаби и много други интересни създания.

Децата ще бъдат запленени от възможността да се докоснат до семейството на всяко животно в дивата природа. Предаването изследва многобройните чудеса на дивия живот на нашата планета, като споделя ценни умения за живота и значението на семейството, в същото време, разбира се, предлага забавление.

Първият епизод ще запознае малките зрители с малкото жирафче – те ще научат къде живее, какво яде, как се движи и защо спи само два часа! Ще видим и бебето делфин, докато плува със семейството си, играе с храната си и скача над повърхността на водата, както и малката зебра, която обича да тича и подскача из саваната, похапва трева и има ярки райета, които я защитават от хищници.

В следващите епизоди на поредицата децата ще опознаят природата заедно с малки лъвчета и тигри, с полярни мечета и маймунки, слончета и много други, което ще запали искрата на любопитството към разнообразния свят около тях и любовта към живите същества.

Животните са много важни за развитието на подрастващите, подпомагайки комуникационните им умения, разбирането на живота и на физическото развитие на създанията. Уменията по математика и рисуване също се развиват, тъй като малчуганите броят петната на животните, запознават се с различните фигури и научават за теглото и бързината. Децата обичат животните и се научават да се грижат за други живи същества и да разбират по-добре ролята на семейството.

Не пропускайте „Моето животинско семейство“ от 7 май по детския телевизионен канал JimJam!


JimJam е телевизионен канал, създаден за деца на възраст между 1 и 6 години и техните родители и възпитатели. След старта си през ноември 2006 г., каналът търпи рязко развитие и вече достига до 50 страни в Европа, Средния Изток, Африка и Азия. JimJam се излъчва на 11 езика и достига до 16 милиона абонати по света. JimJam е идеален помощник в родителските грижи, като създава стимулираща, забавна и сигурна среда за малчуганите.Висококачествената програма на канала представя някои от най-обичаните в света герои от детската телевизия, сред които са „Томас и приятели”, „Строителят Боб”, „Пингу”, „Барни и приятели”, „Анджелина Балерина” и „Пожарникарят Сам”. JimJam предлага и други популярни предавания като „Циркът на малкия Антонио”, „Приключения в градината” и колекцията от приказни истории на Ерик Карл. JimJam е собственост на един от водещите международни дистрибутори на тематични телевизионни канали ChelloZone.

За повече информация: www.jimjam.tv 


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни