►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Квантов анализатор – биоскенар

Ново поколение апарат за ранна диагностика на организма В процеса на непрестанно търсене на здравословен и пълноценен начин на живот ние се сблъскваме с многобройни решения и алтернативи на традиционната медицина. В ерата на технологиите и въвеждането на нови разработки, би било не само полезно, а дори наложително да бъдем адекватни на времето си и да не отричаме навлезлите и доказали се нововъведения.


Квантов анализатор – биоскенар

Квантовият анализатор

Deteto.info

Дори и скептиците и крайните привърженици на традиционните методи биват впечатлени от най-иновативната квантова технология за ранна диагностика на организма – квантов анализатор. Теоретически основан върху квантовата медицина, биоскенерът използва различни научни постижения. Основана на широка база данни от клинични случаи, електронната техника отчита и анализира слабото магнитно поле на човешката клетка. Така се установява здравният статус на организма и проблемните зони, в техния най-ранен стадий. Биоскенерът насочва вниманието към първопричината за евентуално болестно състояние. Апаратът измерва повече от 30 основни точки за анализ, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, бял дроб и дихателни пътища, черен дроб, стомах и черва, жлъчка, панкреас, минерална костна плътност, ревматизъм, микроелементи като селен, калций, желязо, цинк и др. Отчита токсините в организма, кръвната захар, мозъчни нерви, гинекология и скрининг на гърда и простата.

Как действа

Deteto.info

В забързания модерен начин на живот най-често срещаното извинение, за липсата на профилактика, е недостигът на време и възможности. За минимално кратък период от време, чрез специален сензорен проводник, се получават максимално точни резултати за повече от сто здравни показатели. Отчитайки най-ранните признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите, квантовият анализатор може да улови мутациите дори на единични клетки и да прогнозира болестта. По този начин се дава възможност за предотвратяване на различни хронични заболявания. Високотехнологичният уред интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки. Той е неинвазивен, бърз и сигурен. Неговата ефикасност и ефективност са доказани в международен план.

По-долу са изброени част от анализите, групирани по системи.

 

 • Сърдечно-съдови и мозъчно-съдови функции

Вискозитет на кръвта; Свободен холестерол;  Масти в кръвта; Съдово съпротивление; Съдова еластичност;  Консумация на кръв от миокарда;  Потребност на миокарда от  кръвоснабдяване;  Обем на кръвната перфузия на миокарда; Кислородна консумацията на  миокарда; Ударен обем; Съпротивление на изтласкване в лява камера;  Ефективна помпаща сила на лява камера;  Еластичност на коронарните артерии;  Коронарно перфузионно налягане; Еластичност на церебралните (мозъчни) кръвоносни съдове; Еластичност на кръвоносните съдове в мозъка; Състояние на кръвоснабдяването на мозъчната тъкан.

 • Функция на стомашно-чревния тракт

Коефициент за секрецията на пепсин; Перисталтична функция на стомаха; Резорбивна функция на стомаха; Перисталтичната функция на тънкото черво и резорбивната функция на тънкото черво;

 • Функция на черния дроб

Белтъчен метаболизъм; Енергийна продукция; Детоксикираща функция; Жлъчна секреция; Мастно съдържание на  черния дроб.

 • Функция на жлъчния мехур

Серум глобулин; Общ билирубин; Алкална фосфатаза; Серумни общи жлъчни киселини.

 • Функция на панкреаса

Инсулин; Панкреасниполипептиди; Глюкагон.

 • Функции на бъбреците

Определяне дейността на лизозима; Белтък в урината; UreaNitrogen; Пикочна киселина; Уробилиноген.

 • Функции на белите дробове

Витален капацитет; Тотален белодробен капацитет; Съпротивление на дихателните пътища; Артериално съдържание на кислород  - PaCO2.

 • Функция на мозъка

Състояние на кръвоснабдяването на мозъчните тъкани; Церебрална артеросклероза;  Мозъчните нерви; Показател за емоционалност и памет.

 • Заболяване на костите и мускулите

Определяне на протрузията на лумбалния фиброзен пръстен; Степен на сраствания на делновидния мускул на рамото; Ограничение на циркулацията на крайниците.

 • Минерална плътност на костите

Коефициент на остеокластите; Количество на калциевите загуби; Костна хиперплазия; Остеопорозата и инерална плътност.

 • Ревматоидно заболяване костите

Степен на цервикална калцификация; Лумбална калцификация; Костна хиперплазия; Остеопороза; Ревматизъм.

 • Кръвна захар

Коефициент на инсулинова секреция; Кръвната захар; Захар в урината.

 • Основни физически характеристики

Способност  за реакция; Умствени способности; Дефицит на вода; Хипоксия; PH на кръвта.

 • Токсини при човека

Тежки метали; Електромагнитни лъчения; Тютюн / никотин; Токсични остатъци от пестициди.

 •  Микроелементи и витамини

Калций; Желязо; Цинк; Селен; Олово; Витамин А, C, Е, К, В1, B2; Фолиева киселина;  B3; B6; B12; D3.

 • Простата

Степен на хиперплазия на простатата; Степен на калцификация на простатата;  Простатит синдром.

 • Гинекология

Естроген; Гонадотропини; Пролактин; Прогестерон; Коефицент на вагинит; Тазово-възпалителна болест;  Аднексит; Церквицит; Овариални кисти.

 • Ендокринна система

Показател за секрецията на щитовидната жлеза; Паратироиден хормон; Надбъбречните жлези;  Хипофизата; Епифизата;  Тимуса и половите жлези.

 • Имунна система

Показател за лимфните възли; Имунитета на сливиците; Костния мозък; Слезката;,  Тимус; Имуноглобулините;  Респираторния имунитет;  Стомашно-чревния имунитет и Мукозен имунитет.

 • Млечни жлези

Коефицент на хиперплазия на гърдата; Остър мастит; Хроничен мастит; Ендокринна дискразия  и Фиброаденоми.

 • Аминокиселини

Лизин; Триптофан; Фенилаланин; Метионин; Треонин; Изолевцин; Левцин; Валин; Христидин; Аргинин.

 • Кожа

Показател за свободните радикали; Кожния колаген; Омазняването на кожата; Кожния имунитет; Влажност на кожата; Разширени кръвоносни съдове в кожата; Еластичност на кожата; Кожен меланин; Вроговяване на кожата.


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни