►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Училище „Чакам бебе“, София, 17.09.2020

Днешната среща на училище „Чакам бебе“ бе с основната тема - Кърмене на бебето.


Училище „Чакам бебе“, София, 17.09.2020

Днешната ни среща беше на темата -  Кърмене на бебето.

В тази тема представихме съвети за едно успешно начало на кърменето, състав и промяна на кърмата, пози за кърмене, ползи от кърменето, както и много съвети и препоръки.

Наш лектор беше Десислава Алексиева, доброволен консултант по кърмене към НАПК, http://www.podkrepazakarmene.com/

Преди това, Силвия Павлова, представител на Wooden Spoon, https://woodenspoon.eu/, сподели с дамите как да изберет безопасна козметика за бебето и как правилно да прочитат етикетите, за какво е важно да сеж следи.

Имахме и уникалният шанс първи да научим за едно огромно постижение, най-накрая можем да Ви споделим голямата новина! Българската марка за чиста и честна био козметика Wooden Spoon получи покана от Кралския кореспондент Робърт Джобсън да бъде представена в нова книга за живота на Меган, Хари и тяхното бебе Принц Арчи! Wooden Spoon е част от новата книга "Baby Sussex"*, заради високото качество на продуктите с натурални и ядливи съставки и екологичната отговорност.
За пръв път българска компания е представена в Кралска книга! Подкрепете добрите новини за българския бизнес, който има много какво да покаже на световния пазар!
*Книгата се издава от реномираното издателство SJH Group

Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни