►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Проблеми с възпитанието

Здравейте, Имам момченце на 4 год. и 7 месеца. Нямам други деца. Основно за детето се грижим аз и баща му, помагат ни и баби и дядовци от време на време.


Проблеми с възпитанието

Здравейте,

Имам момченце на 4 год. и 7 месеца. Нямам други деца. Основно за детето се грижим аз и баща му, помагат ни и баби и дядовци от време на време. Относно някакво обстоятелство в семейството, което би могло да оказва отражение върху емоционално-психологическото развитие на детето - най-вече вкъщи има непрекъснати спорове и може да се каже доста разправии между мен и мъжа ми относно възпитанието на детето, както и битови проблеми. Проблемът е, че често детето е свидетел на разправиите. Въпросът ми към Вас е следният: Как да се справя с детето ми и какво поведение да имам?

Детето ми в повечето случаи е доста палаво, голям инат, не слуша какво му се говори - все едно прави всичко на инат и обратното на това, което му се казва. Не може задълго да му се задържи вниманието - бързо му омръзва рисуването или ученето на букви и други. Проблем е и, че аз и мъжът ми сме доста нервни и това допълнително усложнява нещата със справянето с детето

Какво може да ме посъветвате?

С голяма благодарност!!!

С уважение,

Лора Георгиева-Боянова


 


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни