►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Необичайни рисунки

Смятам, че сме едно нормално тричленно семйство-мама, татко и дъщеря. Няма нищо необичайно в нашето ежедневие, никакви стресови събития и катаклизми, като изключим, че дъщеря ми беше кърмена дълго време и отбита преди 3 месеца, но не мисля, че това и е повлияло негативно...или поне не показва някакви отрицателни чувства като цяло.


Необичайни рисунки Здравейте,
имам 1 дете-дъщеря на 3 годинки и 3 месеца, която не посещава детска градина и за нея се грижа аз. Тя е едно много усмихнато и лъчезарно дете, според мен е много умна-знае и познава цялата азбука, може да брои до 16, мисли логически и сама си прави заключения и т.н. Смятам, че сме едно нормално тричленно семйство-мама, татко и дъщеря. Няма нищо необичайно в нашето ежедневие, никакви стресови събития и катаклизми, като изключим, че дъщеря ми беше кърмена дълго време и отбита преди 3 месеца, но не мисля, че това и е повлияло негативно...или поне не показва някакви отрицателни чувства като цяло. Отбиването мина сравнително леко, но имаше период, в който трудно заспиваше следобед и тогава ставаше агресивна, но и това отмина. Към днешна дата няма такива моменти, в които да избухва...когато ме види без блуза идва и гушка гърдите ми, обяснява че вече е голяма и им казва "чаооо, обичам виии"
Това, което ме вълнува е, че от известно време-може би седмица, дъщеря ми рисува птици (патици, кокошки) на обратно-слага си листа и ги рисува с главата надолу към нея и с краката към мен (или който е седнал да я наблюдава). Имам ли основание за притеснение?
Благодаря Ви предварително :)

           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни