►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Близнаци

Майка съм на близнаци на 2 годинки. Това което ме притеснява е, че единият близнак е много емоционален и ако малко не му угодим веднага започва да реве. Много е умен, всичко разбира, всички ми казват, че умните и будни деца са така.


Близнаци

Здравейте!

Майка съм на близнаци на 2 годинки.
Това което ме притеснява е, че единият близнак е много емоционален и ако малко не му угодим веднага започва да реве. Много е умен, всичко разбира, всички ми казват, че умните и будни деца са така. Иска да се налага непрекъснато, взима играчките на брат си и всичко, което е в ръцете му, дори го удря. Другото дете е по-спокоино и не му отговаря, а се крие в нас и иска нашата подкрепа. Ние му обясняваме, че това му е братче и трябва да се обичат и той го целува и прегръща, а брат му не дава и плаче. Значи хем се държи лошо с брат си, хем като го няма, го търси.
От друга страна тази сутрин много хубаво си играха - единият вози другия на едно колело.
Той така взима играчките и на другите деца в яслата и една от учителките му се е скарала. Ние с баща му мислим, че това е начин на детето да се наложи, но не може да пренебрегваме и другото дете и то иска да си играе. За децата се грижат майка ми и баща ми, ние с мъжа ми работим.
Как да постъпим?


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни