►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Мароканско арганово масло за красива и здрава коса

Нова серия продукти за коса с арганово масло – Advanced Technques. За нея Фърги (която е лице на кампанията) казва: „Терапията с арганово масло от Мароко е прекрасна! Само с няколко капки косата ми става копринено-мека и изпълнена с блясък”.


Мароканско арганово масло за красива и здрава коса

Нова серия продукти за коса с арганово масло – Advanced Technques. За нея Фърги (която е лице на кампанията) казва: „Терапията с арганово масло от Мароко е прекрасна! Само с няколко капки косата ми става копринено-мека и изпълнена с блясък”. С него русият водопад от коси на Фърги се спуска още по-нежен и бляскав.  Един от най-редките продукти в света, ценното арганово масло се добива само в Мароко и е предпочитан продукт на професионалните коафьори в цял свят. То е богато на витамин Е, омега 3 и омега 9 и има дълбоко подхранващ ефект. Продуктите от серията не само не омазняват косата, но възстановяват структурата и задържат влагата в косъма, придават трайна мекота и връщат блясъка на косата. Серията от шампоан, балсам и олио с мароканско арганово масло Advance Techniques е подходяща за всеки тип коса.


Новите продукти на AVON ще намерите от 16 август – ексклузивно чрез представителите на AVON. Намерете най-близкия до вас на адрес: www.avon.bg/PRSuite/needARep.page

Какво казват специалситите:

Антъни Бароу за терапията за коса с мароканско арганово масло Advance Techniques oт AVON

Терапията за коса с мароканско арганово масло Advance Techniques придава страхотен блясък и невероятна мекота на косата.

Специален съвет: Смеси капки от терапията с мароканско арганово масло с твоя любим стилизиращ продукт за коса за още мекота на косъма.

Терапията за коса с мароканско арганово масло Advance Techniques е подходяща за всеки тип коса и стил, като придава страхотен блясък и мекота.

За по-къси коси – смесете мароканското арганово масло Advance Techniques с вашия стилизант за плътност – така косата ви ще бъде по-жива, мека и ще се разресва лесно.

Терапията без отмиване с мароканско арганово масло наистина е прекрасен продукт на много нива – тя не само подхранва косата с арганово масло и витамин Е, но и оставя усещане за изключителна копринена мекота и страхотна живост.

Джордж Кириакос за терапията за коса с мароканско арганово масло Advance Techniques oт AVON

Обожавам терапията за коса с мароканско арганово масло Advance Techniques! Използвам я често.
 
Използвам Advance Techniques Moroccan Argan Oil като подготовка на косата, преди да добавя други продукти, нанасяйки малко количество върху мокра коса, след която я разресвам.
 
Смятам, че косата на хора, които често я третират, има нужда от защита, която не я прави по-тежка. Мисля, че терапията за коса с мароканско арганово масло Advance Techniques се абсорбира наистина добре.

Терапията за коса с мароканско арганово масло Advance Techniques без отмиване е сякаш дозата витамини и полезни вещества, от които имате нужда всеки ден, но за косата ви. Тя придава на косата сила, моментален блясък, неустоима мекота, копринена гладкост и я прави жизнена.


Типи Шортър, Глобален стилист на AVON, за терапията за коса
с мароканско арганово масло Advance Techniques

Tерапията за коса с мароканско арганово масло Advance Techniques е продуктът за красива коса, който задължително трябва да имате.

Advance Techniques Moroccan Argan Oil придава страхотен вид на косата и невероятно усещане.

Можете да използвате Advance Techniques Moroccan Argan Oil върху подсушена с кърпа коса, преди да я стилизирате, или върху суха коса, за да освежите прическата си.

Терапията за коса с мароканско арганово масло Advance Techniques действа прекрасно върху всички типове коса – от тънка до силна, от права до къдрава.

Няколко капки от терапията за коса с мароканско масло върху мократа ви коса ще оформят къдриците, без да правят косата тежка.


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни