►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Как да се справим с целулита и проблемите с фигурата

Съвети за успешна борба с неприятната портокалова кожа и нарупаните мазнини.


Как да се справим с целулита и проблемите с фигурата

През 2011 г. Elancyl празнува своя 40-ти рожден ден. Дълъг период на усъвършенстване и градене на доверие към марката и продуктите. След тези години, на проучвания и трупане на опит, експертите, разработили серията имат да ви кажат доста неща. Вижте съветите им. Проследете резултатите и изпробвайте...

 

Кога е най-ефикасно да правим упражнения?

Всяка жена, на моменти, е обхваната от паника, че е напълняла. На вас сигурно също ви се е случвало? Целулитът се е появил изведнъж или пък внезапно е започнал да личи твърде много. Имате коремче. Бедрата ви са твърде пълни. Ханшът и задните части изобщо не искате да ги поглеждате…Естествено веднага решавате да вземете крути мерки. Минавате на жестока диета. Купувате си карта за фитнес и дори се опитвате да ходите редовно, или пък правите различни упражнения вкъщи. Паниката никога не е била добър съветник. Хаотичните физически активности нямат ефект. За да имат резултат, полаганите от вас усилия трябва да са свързани с това, от което наистина има нужда тялото ви в различните части на деня. Организирайте програмата си така, че да можете да правите упражнения два или три пъти седмично. Възможност за това имате цели три пъти дневно. Най-полезни са упражненията, които правите сутрин, след като се събудите и преди закуска. Между 7 и 8 часа. Тогава се повишава секрецията на кортизол, адреналин и норадреналин. Последните два хормона ускоряват обмяната на веществата и помагат на гликогена да се преобразува в глюкоза и да повиши концентрацията й в кръвта. Ако това е твърде рано време за вас, можете да направите тренировката си между 11 и 13:00 часа и то задължително преди да сте се нахранила. Пропуснете ли и тази възможност, остава ви вечерта – между 6 и 7 часа. Отново преди да седнете на масата за хранене. И не се подвеждайте по това, че вечерята е лека. След консумация на храна инсулинът се увеличава и забавя разрушаването на мастните натрупвания. Така цялата ви тренировка се обезсмисля. Помислете кога ще ви е най-удобно, в рамките на тези часове, направете си план и го спазвайте. Не е нужно тренировките да са дълги. 40 минути 2 или 3 пъти седмично са абсолютно достатъчни. Ще видите и усетите резултата за около месец. Спазването на подобен режим ще ви накара да се чувствате по-уверена, дисциплинирана, усмихната и изпълнена с енергия. Това ще ви даде стимул да не спирате да спортувате. Дори леките упражнения, изпълнени в подходящо време, оказват влияние върху външния ви вид. Да изглеждате все по-добре с постоянство и малко усилия – струва си, нали? Най-ефикасно и лесно упражнение за поддържане на фигурата и борба с целулита е бързото ходене – разходки в парка, пазаруване, изложби…бъдете позитивни и използвайте въображение.

Борба с целулита? Когато само козметика не е достатъчна, включваме и антицелулитен масаж.

Activ'Massage Minceur
ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ 40 ГОДИНИ ELANCYL

Вече знаете, че специалната лимитирана серия Activ’Massage се състои от антицелулитен гел, масажна ръкавица и видео инструкции за масаж. Разказахме ви накратко какви са съставките на гела и след колко време можете да очаквате резултат. Днес искаме да насочим вниманието ви към масажа. Той е създаден специално за Elancyl от професионален кинезитерапевт и е много важна част от борбата ви с целулита. Изпълнявайки точно инструкциите, вие помагате на кожата да се освободи от излишните токсини и вода, засилвате кръговрата на свободните мастни киселини и така подобрявате изгарянето им. Масажът е много лесен и ще ви отнема не повече от 10 минути на ден. Прави се на два етапа. Първият протича в банята. Подготвяте кожата на крака като я обливате 10 секунди с топла вода. Така активирате микроциркулацията. После масажирате с кръгови движения вътрешната страна на бедрата. Правите го 4 – 5 пъти и след това отделяте внимание на външната им страна и задните части. Тях масажирате първо с кръгови движения, след това вертикално – надолу и нагоре. Продължавате с дрениране, т. е. извършвате движения – с лек натиск, отзад напред по цялата дължина на крака до коляното. Остават ви само проблемните зони. Дренирате ги с големи кръгови движения първо по посока на часовниковата стрелка, а после на обратната страна. Така завършва първият етап. Довършвате масажа след като излезете от банята и се изсушите. Обхващате крака над коляното с две ръце и като натискате леко, изтегляте кожата нагоре. Външната страна на бедрата и седалището освобождавате от натрупаните токсини, като усуквате кожата с кръгови движения. После я зареждате с кислород. Хващате я с ръце и така се получава гънка. Придвижвате тази гънка нагоре и надолу по крака. Остават ви само още две движения. Първо поставяте ръце перпендикулярно на бедрото и придвижвате кожата от външната към вътрешната страна. След това масажирате вътрешната страна с длан, отгоре надолу, като натискате леко. Това е. 10 минути на ден в продължение на 4 седмици. После спокойно можете да се похвалите на приятелките си, че сте елиминирала целулита само за няколко часа.

Разбира се, както масажът помага на антицелулитния гел да свърши своята работа, така и вие трябва да помогнете на него. Как ли? Като проявите постоянство и не прекалявате с газираните напитки и тежките храни. И най-важното – задължително си мислете колко сте красива, докато се масажирате.

OFFENSIVE CELLULITE 14 дни

Гелообразната текстура на Offensive Cellulite 14 дни попива моментално в кожата, като я хидратира перфектно и позволява незабавно да се облечете. По-гъвкава и еластична, кожата Ви преоткрива комфорта и мекотата си. Нежният женствен парфюм с жасмин, роза и мента завършва цялостното удоволствие от употребата на Offensive Cellulite 14 дни.

ИНОВАЦИЯ „АНТИ ЦЕЛУЛИТ”: Нова микроразпространяваща система за свръх активирана ефикасност
Неговото трио от отслабващи активни съставки (кофеин, флоридзин, ксантоксилин) умножава действието си благодарение на новата система за физиологична микро- дифузия. Тя улеснява проникването, насочването и ефикасността на активните съставки в сърцевината на адипоцитите, като по този начин оптимизира тяхното двойно действие на разграждане и анти-складиране на мазнините. Ефикасността на Offencive Cellulite 14 дни е свръх активирана.

ИНОВАЦИЯ „СТЯГАНЕ И ЕЛАСТИЧНОСТ”: Нов извайващ уникален и неповторим комплекс на база бръшлян
Offencive Cellulite 14 дни е снабден с нов извайващ комплекс от бръшлян, съставка избрана заради стимулиращия си ефект върху синтеза на еластин и колаген. Придружен от анти-гликиращото действие на HMC и дрениращите свойства на растението Миши-уши, този комплекс структурира тъканите и извайва кожата.

ИНОВАЦИЯ „АНТИ-РЕЦИДИВИ”: Намалява появата на нови мастни клетки и по този начин предотвратява рецидивите
ELANCYL демонстрира ново действие срещу рецидивите: ксантоксилинът блокира пре-диференциацията на адипоцитите, възпрепятствайки складирането на нови мастни клетки. Така Offencive Cellulite 14 дни предлага анти-рецидивно действие и поддържа 1 месец отслабващата си ефикасност, предотвратявайки за дълго образуването на целулита. Offencive Cellulite 14 дни е ефикасен през деня и нощта чрез хронопрограмираната си формула: едно нанасяне на ден (сутрин) е достатъчно за 24 часа ефикасност. Флаконът помпа, модерен и елегантен, доставя лекия и не лепнещ гел-крем за лесно и приятно нанасяне, нежно парфюмиран и оставящ кожата нежна, гъвкава, тонизирана и по-хидратирана
*.

* Хидратация на повърхностните слоеве на кожата.

Антицелулитна ефикасност

Видима антицелулитна ефикасност, определена от субектите:

Биометрологичен тест осъществен при 30 жени след 28 дни употреба: % на удовлетвореност получен след самооценка.


Снимка 3D на изглаждане на мастните натрупвания

Биометрологичен тест при 20 жени. Определяне на кожния макро релеф чрез 3D изображение.

Анти-рецидивна ефикасност

Измерване на ефикасността анти-рецидиви на 28-я ден (1):

Потребителски тест осъществен при 44 жени, в продължение на 28 дни, след което нанасянията са прекратени в следващите 28 дни.

(1): За да се измери дълготрайната ефикасност на OFFENSIVE CELLULITE 14 дни, интервюираните бяха запитани 14 и 28 дни след прекратяване на нанасянията. По време на последвалия употребата на OFFENSIVE CELLULITE месец, те са били помолени да не използват друг локален продукт за отслабване.Съвети за употреба:

Нанасяйте сутрин върху чиста кожа две дози на всеки участък от тялото (ханш, бедра, задни части), който желаете да третирате.

Поне веднъж седмично ексфолиирайте кожата на тялото за по-добра пенетрация на активните съставки.

 

БИОМЕТРОЛОГИЧЕН ТЕСТ:

(1): % на удовлетвореност получен след 14 дни самооценка по време на биометрологичен тест при 31 жени.
(2): % на удовлетвореност получен след 28 дни самооценка по време на биометрологичен тест при 30 жени.
(3): Поддържане на отслабващата ефикасност. Потребителски тест с 41 човека, 28 дни след спиране на употребата на продукта.

Съвети за употреба:

Нанасяйте сутрин върху чиста кожа две дози на всеки участък от тялото (ханш, бедра, задни части), който желаете да третирате.

Поне веднъж седмично ексфолиирайте кожата на тялото за по-добра пенетрация на активните съставки.

 

За повече информация: http://www.elancyl.bg/index.php


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни