►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Anthelios МАТИРАЩ ГЕЛ-КРЕМ SPF 50+

Много висока UVA-UVB защита. Без лъскавини, без бели следи. Anthelios гел-крем е с невероятна текстура, подходяща за всеки тип кожа, особено за смесена към мазна, т.к. е преминал тестове при екстремни условия на топлина и влага.


Anthelios МАТИРАЩ ГЕЛ-КРЕМ SPF 50+

Много висока UVA-UVB защита. Без лъскавини, без бели следи.

Anthelios гел-крем е с невероятна текстура, подходяща за всеки тип кожа, особено за смесена към мазна, т.к. е преминал тестове при екстремни условия на топлина и влага.

Ефект “сухо докосване” - революция в дермокозметичните слънцезащитни продукти.

Забележителната формула на ANTHELIOS МАТИРАЩ ГЕЛ-КРЕМ SPF 50+ незабавно попива в кожата, без да оставя лъскавини или бели следи. Той е вдъхновен от “toque seco”, (сухо докосване) - иновация, емблематична за бразилските слънцезащитни продукти. При нанасяне, неговата удивителна текстура попива незабавно, оставяйки ултра сух завършек. Това неочаквано усещане е истински добре оценено когато кожата е склонна към изпотяване и лъщене. Този ултра матиращ резултат върху кожата ви кара да искате да го нанасяте отново и отново...!


Целият комфорт на една безкрайно мека, невероятно подхранваща и прозрачна текстура.

Целият талант на учените от La Roche-Posay, разработващи текстури, беше използван, за да се създаде тази олио-текстура, предлагаща ефективна UV защита и подхранване на кожата –в една единствена стъпка! Предизвикателството се състои в това да се поддържа равномерно разпределяне на филтърната система в олиото, предлагащо комфорт и подхранване. Ценната текстура на това прозрачно подхранващо олио SPF 50+ е предпазена във флакон-помпа с ултра прецизно дозиране. Поставена в дланта, неговата ултра флуидна текстура се плъзга по кожата с безкрайна мекота и чувственост, обгръщайки я с невидим подхранващ и защитен слой. Кожата е гладка и блестяща.


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни