►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Da Vinci Learning - образователният телевизионен канал за цялото семейство

Любопитни ли сте? Ако отговорът е „Да”, гледайте всеки ден образователния телевизионен канал за цялото семейство Da Vinci Learning и изследвайте света на познанието!


Da Vinci Learning - образователният телевизионен канал за цялото семейство

Da Vinci Learning е един от най-добрите научни и образователни телевизионни канали в света - образователен канал за цялото семейство, предоставящ пълна палитра научни познания. Той предлага истинско образование, най-доброто забавление и лично вдъхновение директно в дома на зрителите си. В Da Vinci Learning вярват, че всеки е любопитен да разбере, как нещата наистина функционират, и копнее за възможността да открива, да бъде изумяван и да извлече знания от всяко нещо. Da Vinci Learning се стреми да подхрани и да насърчи това желание, предлагайки на зрителите си възможност да изследват изумителната вселена от знания и наука посредством телевизионни продукции с отлично качество.

Da Vinci Learning улеснява процеса на учене – образование без усилия, просто чрез гледане на телевизия.

Ако искате да научите някои любопитни факти и изненадващи новини, както и интересни акценти от месечната програма на Da Vinci Learning, вижте прикачените файлове и посетете www.da-vinci-learning.com !

Някои от най-интересните образователни програми на канал Da Vinci Learning вече могат да бъдат гледани и на уеб сайта на Инфо гайд за родители– www.detetp.info !

ВИДЕО

Ако искате да гледате Da Vinci Learning и да се образовате и забавлявате едновременно, обърнете се към своя кабелен или сателитен оператор!


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни