►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Детските дневници вече са по-красиви и много по-забавни

Отскоро родителите имат нова алтернатива, когато искат да запазят и споделят ценни мигове от първите годинки на своето дете. Beboran.net е платформа, която пренася познатите хартиени детски дневници в онлайн вариант, като им дава много нови възможности.


Детските дневници вече са по-красиви и много по-забавниОтскоро родителите имат нова алтернатива, когато искат да запазят и споделят ценни мигове от първите годинки на своето дете. Beboran.net е платформа, която пренася познатите хартиени детски дневници в онлайн вариант, като им дава много нови възможности. Така ще можеш да съхраниш магията на детството и да я подариш на всички около себе си, като същевременно направиш безценен подарък на своето дете.
Beboran.net е система от онлайн дневници на бременността и детски дневници. С нея можеш да разкажеш историята на малкото си съкровище още преди неговото раждане, а после да продължиш и с първите му приключения. Тук вълнуващите истории оживяват благодарение на снимки, видео и връзка с много нови и стари приятели. Всичко това се случва бързо и без много усилия. Системата е „умна” и съвсем сама ще направи много за теб: например да изчисли термина, да те предупреждава предварително за очакваните промени в развитието на бебчето и да подрежда всичките ти бележки в удобен и прегледен вид.
Тъй като в Beboran.net всички са запленени от обичта към най-малките, тук лесно може да намериш нови приятели, да потърсиш съвет и да получиш подкрепа от по-опитни родители. Ако пък искаш да споделиш специалните моменти с близките ти, независимо дали те са близо или далеч от теб, няма нищо по-достъпно – дневникът ще „отлети” и “кацне” точно пред тях, защото в Интернет Beboran.net е на един клик разстояние.
Освен приятни емоции, системата предлага и много полезни функции. Ще можеш да подредиш и систематизираш безкрайното количество важна информация за твоя малчуган: например как се развиват ръстът и теглото му, как реагира на определени храни и кога са проведени имунизациите му. Така важната информация ще ти бъде под ръка, където и да се намираш.
Ако се постараеш достатъчно при попълването на дневника, ще си извоюваш място в „Книгата на рекордите”, където получават признание най-въодушевените и активни родители. Дневникът може да се превърне и в прекрасен подарък за детето, когато то порасне. С натискането на един бутон онлайн съдържанието ще се пренесе на хартия в очарователен и подреден вид. Така след време ще може да покажеш на порасналото вече бебче колко красиво е било детството му и колко много грижи са положени, за да расте то здраво и усмихнато.
Beboran.net стартира преди по-малко от месец, но вече поднася специални изненади на потребителите. Всеки регистрирал се сега ще може безплатно да използва разширените функции, които са част от премиум абонамента, за период от 6 месеца.

           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни