Online school
Регистрирани потребители: 23202
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

BABE - Dr Kaji
Mr_Rix_1_blue_200x200
Facebook
Youtube
Instagram
 

Условия за ползване

Настоящият уеб сайт Deteto.info (www.deteto.info) е обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП).
Информацията и материалите се предоставят от Deteto.info като безплатна услуга и потребителите могат да ги използват само и единствено за лично осведомяване. Всички търговски марки, цитирани в сайта принадлежат на техните собственици.

Всеки има право да цитира информация от сайта и прилежащите му форуми, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът – Deteto.info и авторът (преводачът) на съответния материал, а ако публикацията е в Интернет - цитатът да бъде придружен с хипер-връзка (link).

Използването на информация от сайта и при всички останали случаи - за захранване на бази данни, публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и репродуциране, записване или препредаване на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието на Deteto.info или автора (преводача) на съответния материал е забранено и съставлява административно нарушение по чл.97 от ЗАПСП, както и престъпление по смисъла на чл.172а и сл. от Наказателния кодекс и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред с всички произтичащи правни последици. Незаконосъобразното използване ще бъде и предмет на претенция за обезщетение по реда на чл.94 и сл. от ЗАПСП.

При желание да ползвате част от съдържанието на настоящия уеб сайт и прилежащите му дискусионни форуми, може да се обърнете за информация относно условията на адрес office@deteto.info


Отговорности и условия за ползване на сайта Deteto.info

Достъпът и използването на този сайт предполага Вашето автоматично съгласие със следните условия:
1. В Deteto.info се стараем да ви представяме вярна, точна и осъвременена информация. Чрез достъпа до този сайт Вие изразявате съгласие, че употребата на сайта и съдържащата се в него и прилежащите му форуми информация е изцяло на Ваша отговорност.
2. Deteto.info не носи отговорност за каквито и да било преки, косвени, последващи или предизвикани щети, причинени от достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт и прилежащите му форуми, както и за грешки или пропуски на информацията в сайта.
3. Deteto.info предоставя включената в сайта информация само за общообразователни и информационни цели. Тази информация не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти. Ние не защитаваме една или друга позиция по отношение на дадени теми. Стараем се да предоставим възможно най-много информация и това е причината по дадени въпроси да има становища, които си противоречат.
4. Преди да започнете употреба на някой лекарствен продукт или терапия, дискутирани в сайта и прилежащите му форуми, потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг медицински специалист.
5. Deteto.info не се задължава с нищо по отношение на всяка комуникация или информация (включително такава, обменяна посредством дискусии, изпратени от потребителя до и през този сайт).
6. Отговорност за съдържанието на всеки конкретен материал носи неговият автор и/или потребителят, изпратил дадения материал.
7. Deteto.info предоставя и връзки с други сайтове. Ние избираме само сайтовете, за които сме преценили, че ще бъдат от полза за нашите посетители. Deteto.info не дава гаранция за функционирането на тези сайтове, както и не поема отговорност за съдържанието, точността и пълнотата на информацията, която се съдържа в тях и не носи отговорност за щети или загуби от какъвто и да е род, причинени от съдържащата се информация. 

 

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Siafen

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber