Online school
Регистрирани потребители: 23148
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

BABE - Dr Kaji
Mr_Rix_1_blue_200x200
Facebook
Youtube
Instagram
 

Условия за ползване

Настоящият уеб сайт Deteto.info (www.deteto.info) е обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП).
Информацията и материалите се предоставят от Deteto.info като безплатна услуга и потребителите могат да ги използват само и единствено за лично осведомяване. Всички търговски марки, цитирани в сайта принадлежат на техните собственици.

Всеки има право да цитира информация от сайта и прилежащите му форуми, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът – Deteto.info и авторът (преводачът) на съответния материал, а ако публикацията е в Интернет - цитатът да бъде придружен с хипер-връзка (link).

Използването на информация от сайта и при всички останали случаи - за захранване на бази данни, публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и репродуциране, записване или препредаване на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието на Deteto.info или автора (преводача) на съответния материал е забранено и съставлява административно нарушение по чл.97 от ЗАПСП, както и престъпление по смисъла на чл.172а и сл. от Наказателния кодекс и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред с всички произтичащи правни последици. Незаконосъобразното използване ще бъде и предмет на претенция за обезщетение по реда на чл.94 и сл. от ЗАПСП.

При желание да ползвате част от съдържанието на настоящия уеб сайт и прилежащите му дискусионни форуми, може да се обърнете за информация относно условията на адрес office@deteto.info


Отговорности и условия за ползване на сайта Deteto.info

Достъпът и използването на този сайт предполага Вашето автоматично съгласие със следните условия:
1. В Deteto.info се стараем да ви представяме вярна, точна и осъвременена информация. Чрез достъпа до този сайт Вие изразявате съгласие, че употребата на сайта и съдържащата се в него и прилежащите му форуми информация е изцяло на Ваша отговорност.
2. Deteto.info не носи отговорност за каквито и да било преки, косвени, последващи или предизвикани щети, причинени от достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт и прилежащите му форуми, както и за грешки или пропуски на информацията в сайта.
3. Deteto.info предоставя включената в сайта информация само за общообразователни и информационни цели. Тази информация не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти. Ние не защитаваме една или друга позиция по отношение на дадени теми. Стараем се да предоставим възможно най-много информация и това е причината по дадени въпроси да има становища, които си противоречат.
4. Преди да започнете употреба на някой лекарствен продукт или терапия, дискутирани в сайта и прилежащите му форуми, потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг медицински специалист.
5. Deteto.info не се задължава с нищо по отношение на всяка комуникация или информация (включително такава, обменяна посредством дискусии, изпратени от потребителя до и през този сайт).
6. Отговорност за съдържанието на всеки конкретен материал носи неговият автор и/или потребителят, изпратил дадения материал.
7. Deteto.info предоставя и връзки с други сайтове. Ние избираме само сайтовете, за които сме преценили, че ще бъдат от полза за нашите посетители. Deteto.info не дава гаранция за функционирането на тези сайтове, както и не поема отговорност за съдържанието, точността и пълнотата на информацията, която се съдържа в тях и не носи отговорност за щети или загуби от какъвто и да е род, причинени от съдържащата се информация. 

 

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Лятна разпродажба на Avent - №1 марка за хранене в България!

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber