Online School
Регистрирани потребители: 22938
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Пловдив, 08.11.2017 г.

Днешната среща завърши панелния цикъл на училище „Чакам бебе“, който ще стартира с нов позитивен заряд следващия път. Основната тема представляваха тревогите около грижите за бебето вкъщи, като още три я допълниха.

Занятията стартираха с Мая Валентинова, представител на AGU Baby, и представянето на няколко практични уреда в помощ на родителите.

Лектор на основната тема беше Събка Дякова Чехович, психолог. Тя разгледа психо-емоционалната подготовка за новия член на семейството. Също така обърна внимание на новата ситуация и новите отношения и отговорности на родителите. Даде съвети как да се адаптират по-лесно, поговори за някои пред- и следродилни състояния. С внимание отговори на въпросите, които се зададоха към нея.

Третата тема въведе аудиторията в света на стволовите клетки. Презентацията изнесе Бистра Ваклинова, представител на Future Health.

Последната тема рамкира процеса на ваксинация при бебетата. Важни разяснения по темата даде д-р Жанета Демирева, педиатър.

След края на лекциите по програма се връчиха сертификати на завършилите училище „Чакам бебе“ и се проведе томбола с награди сред присъстващите.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber