Online School
Регистрирани потребители: 22374
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Групи за обмяна на опит, София, 09.06.2017 г.

Списание „Майчинство“ и Deteto.info са организатори на срещите на инициативата „Групи за обмяна на опит“. На тези събитията специалисти от различни сфери, както и бъдещи или настоящи родители обменят опит.

Срещата за месец юни беше посветена на захранването. Но преди да пристъпим към нея, изслушахме важна презентация, ориентирана към оралната хигиена при най-малките. Кристина Недкова, представител на Бочко, разясни някои особености при появата на първите зъбки и как да се грижим за тях.

За гост-лектори на основната част поканихме слънчевите д-р Христо Найденов и д-р Елена Стоева, педиатри в I ДКК. Двамата направиха структурирано изложение на етапите на захранване при новороденото, съобразно неговото пълноценно физиологично развитие.

Присъстващите разбраха кои са грешките, които може да допуснат по време на захранването, както и кога определени храни е желателно да се въведат за първи път в менюто на бебчо. Разбира си, наблегна се преди всичко на спазването на някои от основните принципи и правила по темата. Като след края на лекцията родителите зададоха своите индивидуални въпроси.

Преди да се разделим проведохме томбола с награди и раздадохме материали с полезна информация.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber