Online school
Регистрирани потребители: 23202
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

BABE - Dr Kaji
Mr_Rix_1_blue_200x200
Facebook
Youtube
Instagram
 

Най-добрата рецепта за красота

Май няма нужда да се доказва научно, но наистина няколко шведски учени са го направили. Липсата на сън е истински враг на красотата. И за да го докажат учените провеждат специално изследване.


Експертите избрали група от 23 млади жени на възраст между 18 и 31 години, които се съгласили да им направят няколко фотосесии между два и три часа сутринта. Направили фотосесия след като били спали своите необходими осем часа сън. След това направили друга сесия, но този път след като не били спали 31 часа.
След това група учени прегледали снимките и направили своите заключения. Момичетата, когато не били спали от много време изглеждали много по-непривлекателни, с нездрав и изморен вид, отколкото когато се били наспали.
Това определено не е много голяма новост по темата, всички сме виждали разликата в лицата си, когато сме се наспали добре и когато не сме мигнали цяла нощ. Сега вече сме убедени, че най-доброто средство за красота е абсолютно безплатно и можем да го правим у дома, дори без да ставаме от кревата, страхотно нали?
Но ви даваме и един важен съвет: за да се събудите със свежо и отпочинало лице, преди да си легнете трябва да го почистите много добре. Това е най-добрият начин да регенерираме клетките на кожата. С това и един спокоен и здрав сън ще се чувстваме красиви, свежи и отпочинали.

 


 


Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Няма добавени коментари за тази статия
 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Siafen

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber