Online school
Регистрирани потребители: 23148
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

BABE - Dr Kaji
Mr_Rix_1_blue_200x200
Facebook
Youtube
Instagram
 

Когато любовта следва интуицията

Всички мечтаем да намерим идеалния мъж, да имаме съвършена връзка, но не всички вярваме, че е възможно...
Сервет Хасан е била един от тези скептици. Тя започва своята кариера в света на модата и журналистиката, но жаждата й за духовно познание я отвежда в Тибет, а по-късно и в Индия, където изучава мистичните учения на Далечния изток. Днес тя споделя тези послания чрез книгата си „Когато любовта следва интуицията”.
Сервет Хасан вярва, че в наши дни липсващият елемент в любовните връзки е духовната мъдрост. Без значение дали търсим партньор, или се стремим да съхраним пламъка на любовта в сериозната си връзка, ключът към щастието е да следваме вътрешния си глас – своята интуиция.
„Копнеех за отношения, които пулсират с живот, дишат, живеят, развиват се, споделя Хасан. Исках да премина от отделеност към единение, без да изгубя себе си или свободата си. Само в такава среда можех да създам партньорство, освободено от очаквания и илюзии, които според мен пораждат единствено отегчение и досада. Затова послушах интуицията си и поех риска… пътя на любовта”.
Книгата „Когато любовта следва интуицията” не съдържа правила за създаване на интимност, Сервет Хасан не дава бързи универсални решения за „хващането“ на мъж, склоняването му да ви отведе до олтара и измъкването на заветното „Да“ от устата му. Авторката предлага духовните и интуитивните инструменти, необходими за извайването на дълбока, стойностна връзка. Ако изберете да приемете това предизвикателство, автоматично променяте начина си на мислене, изборите, нагласите и възгледите си. Променяте правилата на връзките, като изоставяте рационалните си задръжки и се отдавате на сърцето си – интуитивното сърце на любовта.
Когато любовта следва интуицията, ние можем да:
- Открием страховете и спомените, които ни пречат
- Прогоним демоните си и излекуваме старите рани
- Променим стария тип взаимоотношения
- Пречистим тялото и душата си
- Привлечем  мъжа на живота си
- Запазим любовта и страстта в дълъг съвместен живот

Сервет  Хасан предлага медитации, упражнения и визуализации: за да развием интуицията си, да си създадем свещено пространство, да защитим аурата си, да смъкнем всички маски и да бъдем истински, да отстраним причините в нас, които спират правилния мъж да се появи в живота ни, и да срещнем любовта точно когато трябва.
„Някои хора твърдят, че влюбването е илюзия. Е, ако наистина е така, аз искам да се опия в тази илюзия. Влюбването не е отричане от себе си, а тъкмо обратното – съгласие да бъдем себе си. Когато сме влюбени, романтичните жестове, интимността и искрената преданост ни се отдават с лекота не защото сме овладели тънкостите на връзките, а защото сме по-автентични човешки същества.
Очертанията на предаността към друг човек започва и завършва с предаността към самия себе си. Ако приемате себе си, то вие и вашият партньор създавате атмосфера на доверие и сигурност. Превръщате се в спокоен пристан, където любовта може да се изразява свободно и честно. Това е единственият начин да намерите своя собствен път към любовта завинаги”.

 


Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Няма добавени коментари за тази статия
 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Лятна разпродажба на Avent - №1 марка за хранене в България!

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber